onsdag 29. april 2009

Bergenser med null i promille oppdaget!


Jeg sitter på buss til Oslo,svigerfar ønsket selskap på turen nordover til hytta i Bodø. Det gjenstår endel maling og gulvlegging, samt terrasser skal bygges. Målet er Ytre Styrkesnes, 5 timer buss, 2 timer fly og 2 timer bil langt vekk fra mine kjære søte der hjemme. Planen er å komme tilbake til sommeren, da heldigvis fulltallig. Inntil videre får jeg klare meg som best jeg kan, og da jeg hamstret ressurser til bussturen, kom jeg over denne røveren. Jeg registrerte bare designet først, tiltalende i seg selv. Så ser jeg at det står Hansa, også bra, og pilsner! Noe som har unngått oppmerksomheten min? Enda bedre; et nytt Hansa-øl? None of the above, dessverre, men et alkoholfritt alternativ. Jeg var allerede på kroken, og kjøpte en burk for vitenskapen. Min svært uflidde baksetenabo som har tilbrakt mesteparten av turen vekselvis french-kissing nedpå Solo eller klødd seg i bart og nese med nevnte flaske, skulte bort idet jeg slapp et psscht-crcςk og prøvde herligheten. Han flyttet seg heldigvis, så ikke vurderingen ble farget av auraen hans. Ølet kan beskrives som kroppen til Pia Haraldsen; deilig, men tynt. Har du dette ølet med deg, trenger du damer som Pia også; det nytter ikke å drikke dem fine... mest sannsynlig for sjåfører, men da også et bra alternativ. Jeg selv må nok si at jeg ennå sverger til pilsnerens fyldigere smak og stemningssettende egenskaper. Og bergensere, fortvil ikke; de andre ølene deres står høyt i kurs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar