torsdag 23. april 2009

Tiltrekkes av trær


Jeg begynner å lure på om dette er yrket for meg; siden jeg begynte å tenke på ved for de neste vintrene, har forespørslene kommet på rekke. Disse flotte bjørkene ville Just på Sørlandssenteret bli kvitt, en litt klønete oppgave siden det er mye vegetasjon som kan stanse trærne i fallet. Vær svært forsiktig hvis du må dele et felt tre som lener seg, det er store krefter i sving! 
Stein Magne hadde også to krevende trær som jeg skal se på, kanskje på vei hjem. Noe om stup ned til naboer, og hans eget hus:)

Steike for en dag; jeg har lempa stammer på henger, lempa de av og stabla pent, kubba hele skokken og kløyvd halvparten ved hjelp av Espen. I mellom alt det rakk jeg å grave noen kubikk med jord sammen med Chris... Jeg har fått beskjed om at ryggen min skal tåle dette; moment of truth. Vi får se i morra.

3 kommentarer:

 1. http://deciloquequierass.blogspot.com/

  Good Bloog my friend!! Congratulations!!

  good luck!! See you!

  SvarSlett
 2. Jauv, jeg føler på meg at dette er virkelig noe han har lest og forstått, med mindre du faktisk kjenner ham.

  SvarSlett
 3. Heh ja vi er nok temmelig gode venner vi to, hvis jeg bare lover å inn på boggen hans og klikker på alle ads... teitingen

  SvarSlett