fredag 17. april 2009

Motorsagmaskeraden


Mange år er gått siden sist, og lageret er slunkent. Mannfolk må til skogs og hente ved! Jeg trives godt med skogsarbeid; det er tungt for rygg og armer, men noen dager i en sjau skal jeg overleve. Sist gang hadde jeg med min gode venn Trond, denne gangen er det (foreløpig) André og meg. Terje investerte i en ny sag i bytte mot et lass med tømmer, ikke en dårlig deal vil jeg tro. Den nye saga er en Meec fra Jula, en typisk "billigsag". Jeg har ingen betenkeligheter nå når jeg har prøvd den litt, vi får se hvordan inntrykket er etter en dags hardkjør. Med 2 kW effekt, 116dB mannelyd, 35cm klinge og drøyt 6,5 kg er den helt lik sine konkurrenter. Ja, den ser litt jalla ut, men det glemte jeg fort da jeg satte den sammen. Det eneste som avslører kvaliteten er 4% oljeinnblanding, typisk for rimeligere produksjoner. Avgjørende? Neppe. Vedlikeholdet og bruken avgjør i første rekke levetiden. Konklusjon og reportasje følger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar