tirsdag 14. april 2009

Myrlandsvingen bensinstasjon


Hjemturen er halvveis overstått, og tradisjon tro stopper vi én ordentlig gang for litt strekk og snacks. Jeg har vært på alle stasjoner mellom Kristiansand og Oslo flere ganger, alt fra kjappe do- og kaffepauser til fullblods møkkamatkonsum. Tilfeldigvis ligger den desidert beste så og si midt på strekningen, dvs 160 km fra hver by (Shell). Innehaverne har forstått dagens billister godt, og gjort noen smarte valg. Et stort utvalg mat, fettete søppel som vi forventer, og god, fersk og sunn mat i form av salater, bakverk og frukt. Hvordan skal man så lokke Hvermann til seg i disse dager, da lojaliteten mot "min" stasjon er så sterk? De fleste flagger sitt valg med en kopp, som sikrer mer eller mindre alright kaffe på reisen. Myrlandsvingen skiller ikke på folk, og tilbyr god, ordentlig traktekaffe i en hvilken som helst kopp. Har du ikke en, får du en i papp. Hvorfor ikke de reklamerer for rausheten, aner jeg ikke. Jeg har én ting å utsette på dem dessverre, og det er mangelen på stellebord for bleieskift. Et sammenleggbart i en krok og et lite skilt om det på badet, i det minste. Jeg er ikke kravstor heller.

2 kommentarer:

  1. Var det denne du nevnte i forbifarten fra Play-konserten?

    SvarSlett
  2. Dette er den; jeg tror faktsk vi stoppet på den også.

    Jeg kjører alltid halve veien fra hver side og stopper her, unntaket er vel om jeg er kaffitørst, da plukker jeg med meg en maskinkaffi fra en Statoil, Lillesand eller Asker. Ingen av dem står til jubel, men fungerer når nøden er stor.

    Enhver bil i bevegelse trenger to ting; påfyll. Smarte stasjonseiere sikter på å fø alle slags mennesker, så vel som alle biler.

    SvarSlett