mandag 11. mai 2009

Hjem igjen


Kort fortalt, og sikkert gjenstand for senere redigering; vi er endelig på vei hjem etter ei drøy arbeidsuke. Mye er blitt gjort, og tre ganger så mye gjenstår. Ganger fire. Flyplassen i Bodø byr på såvidt mer enn Kjevik, som ikke er noe å skrive om i merittene. Den eneste puben hadde likevel en god nyhet til meg, Lagavulin 16 år, en single malt whiskey som jeg ennå ikke har smakt. Det vil si, til nå. Den blir av svigerfar faktisk vurdert som bedre enn min favoritt, Laphroaig QC. I min mening har Lagavulin en noe kortere og mildere ettersmak, men jo, mye av det samme førsteinntrykket som Laphroaig. Røyksmaken er ikke like prominent, muligens har den kortere tid på eik? Jeg skal lese litt mer på saken når jeg kommer hjem, inntil videre kan jeg varmt anbefale å smake denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar