torsdag 10. september 2009

Basillangrep!


Jeg er personlig overbevist om at verden har godt av en Lego-pandemi. Hadde nasjonen Norge brukt 1.000.000.000 på lego istedenfor vaksiner for lenge siden, ville vi vært et mer kreativt, tålmodig folkeslag med bedre familieforhold, mindre stress og hjertesykdommer. For ikke å snakke om sykdomsresistens! Med så mange kriker og kroker, ivrige hender som tafser og tenner som siste utvei, er det nok ikke innenfor noen av de siste tolv helsereformene å leke med... Men hvem bryr seg! Jeg lovte min lille sønn å bygge togbanen fra 1984, til hysterisk jubel. Så ballet det på seg, og når han var hjemme med øyekatarr i dag, fikk vi anledning til å bygge noen gamle klassikere. Jeg har slitt med mangel på byggetegninger lenge, men litt flaks skal man ha: www.peeron.com er en database med tusenvis av scannede tegninger, oversikter og biler. Du kan tilogmed lagre hvilke sett du eier, og få en totaloversikt over alle klosser du da har! Jeg ønsker meg alltid mer lego, så hvis du har noe å donere eller vet om noe som bare ligger til forfall, send det gjerne min vei!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar